MODA SAHNESİ GELİYOR..


KADIKÖY YENİ BİR SAHNE KAZANIYOR....
MODA SAHNESİ....
Sevgili dostlar,
Kadıköy İstanbul’un yada bence Türkiye’nin en kültürel semtlerinden biri…Tiyatrolar,kültür merkezleri,opera vb. nerdeyse adım başı sanat var diyebiliriz kadıköy için…
Ama benim açımdan Kadıköy yeni bir oluşuma yeni bir sahneye bir konser salonuna bir sinematek’e bir atölyeye bir tiyatroya ve 10 dev adam ve 2 kadının el birliği ile harika bir sahneye sahip oluyor.Azimle hızla devam eden tadilat çalışmaları yeni sezonda harika işlerle biz sanat severlerin karşısına çıkmak için hazırlanıyor.
Yönetmen Kemal Aydoğan ve gönül birliği yapmış olduğu arkadaşları Onur Ünsal,Mert Fırat,Timur Acar,Bengi Günay,İlksen Başarır,Erdal Çiftçi,Barış Yaman,İrfan Varlı,Orhan Tozkoparan,İnan Ulaş Torun ve Selçuk Aydoğan ile tüm tamirat  işlerini birlikte neşe,kıvanç ve gururla açılış gününe koşar adımlarla hazırlıyorlar.Hani bir deyiş vardır ”tırnaklarımızla yaptık” diye işte bu ekip bu sahneyi resmen tırnakları ile yapıyor.Her taşında her toprağında emeklerini ve alın terlerini akıtıyorlar.
İşte benim için MODA SAHNESİ’nin önemi de burada başlıyor.Bu azim ve yaklaşım insanı tozun harfiyatın içine sanki bir büyü yapılmışcasına çekiyor.Ve insanı mutlu ediyor.
MODA SAHNESİ……..Yeni bir nefes ile Kadıköy’e Hoş Geliyor….
EKİMDE BULUŞMAK ÜZERE….

Yorumlar

Popüler Yayınlar